Gratis elektronische deurspion

Euroblok veiligheidsdeuren

DEZE MAAND

GRATIS

ELEKTRONISCHE DEURSPION

Zeg vaarwel aan het klassieke ’s pionoogje’ op uw deu. Bestel deze maand uw Euroblok veiligheidsdeur en u krijgt er een GRATIS elektronische deurspion bovenop.

Door-eGuard-1
Familiale traditie en vakmanschap

Meer dan 30 jaar

toonaangevend

Euroblok Deuren is reeds meer dan 30 jaar toonaangevend in de beveiligingssector. Onze onderneming steunt op 2 generaties ervaring en vakkennis. Reeds van in het begin werd er gekozen voor de hoge Italiaanse kwaliteit en afwerking in de gepantserde deuren. Door een goede en persoonlijke samenwerking met al onze klanten realiseert Euroblok Deuren installeert momenteel meer dan 1000 veiligheidsdeuren per jaar.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij uw project tot een goed en veilig einde zullen brengen.

Wat onze klanten zeggen

Ik heb zowat 8 offertes vergeleken met elkaar. We zagen het bos door de bomen niet meer… Tot we een adviseur van Euroblok over de vloer kregen. Heel professionele uitleg gekregen. De keuze was snel gemaakt. Wij zijn nog steeds heel tevreden.

Karel Van Renterghem

In mei hadden we onveracht bezoek in onze woning. Eerst paniek, daarna snel actie ondernomen om onze voordeur te laten vervangen. Kristof en Jori installeerden een veiligheidsdeur alsof het voor hen zelf was. We voelen ons weer op ons gemak. We hadden dit eerder moeten doen…

W. Verstrepen

Herentals

Ik wil iedereen bij Euroblok die ervoor gezorgd heeft dat ik in mijn appartement opnieuw een veilig gevoel heb bedanken voor de snelle service. Ik had nooit verwacht dat iemand bij mij zou inbreken. Maar toch :-(.

Bedankt iedereen!

Nathalie H.

Sint-Niklaas