Een Euroblok veiligheidsdeur kan perfect gecombineerd worden met elektronische toegangscontrole. Zo maak je van je veiligheidsdeur een slimme deur. Elektronische toegangscontrole combineert de inbraakbeveiliging van een Euroblok deur met de intelligentie van een elektronische cilinder van SALTO.

Elke Euroblok deur kan uitgerust worden met een elektronische veiligheidscilinder van Salto. Met de Salto app maak je draadloos verbinding met je deur om ze te openen en te sluiten.

Het systeem is perfect voor gezinnen die regelmatig personeel over de vloer krijgen; de poetsvrouw, de kinderoppas, een gezinshulp, enz. Maar ook voor advocaten, notarissen, dokters en andere vrije beroepers is dit systeem een aanrader.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Laat het ons weten. We zijn er om ze te antwoorden. Euroblokdeuren heeft jarenlange ervaring op het vlak van inbraakwerende veiligheidsdeuren. Voor een gepantserde deur met stijl ben je bij ons aan het juiste adres. Advies nodig? Wellicht hebben we ook voor jou de juiste oplossing. Wij maken er werk van.