Binnenkort is het alweer Autosalon. Elektrisch rijden en veiligheid zijn ongetwijfeld dé twee topics waar we het zal om gaan. Bij Tesla zien we bijv. dat de Tesla Model 3 “gemaakt is voor veiligheid”. Dit is ongetwijfeld geen “gewone auto”, maar toch ziet hij er aan de buitenkant hetzelfde uit als eender welk andere luxewagen. De gelijkenis met een Euroblok veiligheidsdeur kan niet beter gemaakt worden. De constructie van onze deuren is in elk onderdeel gericht op het aspect veiligheid, die weliswaar verborgen zit achter een ogenschijnlijk “gewone” deur. 

Achter de discrete look van uw Euroblok veiligheidsdeur zit een “staaltje” technologie om uw veiligheid in alle omstandigheden te garanderen:

  • het deurblad is volledig van staal. De afwerking gebeurt met houten panelen.
  • uw veiligheidsdeur heeft aan slotzijde boven, midden en onder verschillende stalen sluitpinnen om ze te vergrendelen. De meerpuntssluiting is essentieel om inbrekers het zo goed als onmogelijk te maken om de deur te openen.
  • aan de scharnierzijde is de veiligheidsdeur voorzien van stalen dievenklauwen die het uitlichten voorkomen.
  • de cilinder is een boorbeveiligde veiligheidscilinder met eigendomcertificaat die het ongewenst dupliceren van sleutels onmogelijk maakt. Optioneel kan u ook kiezen voor een elektronische cilinder. Bij een elektronische veiligheidscilinder heeft u geen ‘klassieke’ sleutel meer nodig om uw deur te openen of te sluiten. Uw smartphone of een key card volstaan. Wanneer u kiest voor elektronische cilinder, heeft u meteen ook een volwaardig toegangscontrolesysteem letterlijk binnen handbereik. Uw smartphone is als het ware uw elektronisch sluitplan waarmee u tot 300 gebruikers simultaan kan beheren.
  • de cilinder is aan de buitenzijde beschermd met een veiligheidsrozet: een veiligheidsrozet is aan de binnenzijde van de deur verankerd zodat deze langs buiten niet kan gedemonteerd worden om de cilinder af te breken. De kernbeveiliging (het lipje dat ronddraait) beschermt het slot nog eens extra tegen uitboren.
  • uw veiligheidsdeur beschikt over een volledig stalen kader rondom dat ter plaatse wordt vastgelast. Op die manier draaien de mobiele en vaste stalen pinnen perfect op slot in het kader. Het laswerk garandeert de stevigheid van uw veiligheidsdeur in elke situatie.

Op zoek naar een degelijke beveiliging voor uw woning?

Euroblokdeuren.be heeft jarenlange ervaring op het vlak van veiligheidsdeuren, brandwerende deuren en inbraakwerende deuren. Voor een gepantserde deur met stijl ben je bij ons op het juiste adres. Advies nodig? Wellicht hebben we ook voor u de juiste oplossing. Wij maken er werk van.