Iedereen verliest wel al eens een sleutel. Heel frusterend als je voor je deur staat en je bent je sleutel kwijt of je hebt hem in huis laten liggen. Slotenmaker bellen, slot uitboren, nieuwe cilinder steken, … Dit kost veel tijd en geld. Daarom is er nu de mogelijkheid om je oude cilinder te vervangen door een elektronische cilinder. Met een elektronische cilinder heb je zelfs geen sleutel meer nodig om de deur van je woning of kantoor te openen.

Hoe werkt het?

Wanneer de deuren van je woning, kantoor, B&B, … uitgerust zijn met elektronische cilinders, heb je een volledig offline toegangscontrolesysteem letterlijk in je broekzak zitten. Offline toegangscontrole stelt je in staat om de toegang tot alle ruimtes draadloos te beheren. Met je smartphone bedien je tot 300 deuren en stel je in wie, op welk tijdstip, welke ruimte kan betreden. Om actheraf te weten wie waar is geweest, krijg je een volledig overzicht van de gebruikers en hun activiteit. je kan ten allen tijde gebruikers bijmaken en verwijderen. Met de ‘Guest’ functie kan een bezoeker jou bij zijn aankomst verwittigen en vragen om vanop afstand de deur te openen. Ideaal wanneer je een Open office, B&B of kantoor met meerdere medewerkers hebt.

Wat heb je nodig?

Om je eigen toegangscontrolesysteem te installeren, rusten we jouw deuren uit met een elektronische cilinder. Een Euroblok veiligheidsdeur kan je bijv. optioneel laten installeren met een ISEO Libra Smart cilinder.

Om nadien de deur te bedienen heb je de keuze uit:

key tags: dit zijn plastieken tags die je bijv. aan een sleutelhanger hangt, waarmee je de deur opent. Elke gebruiker heeft zijn persoonlijke key tag.

user cards: een gebruikers kaart is net zoals een credit card, een kaart die je in je portefeuille stopt. Je houdt je portefeuille voor de deurknop en de deur opent.

credit card: Ook je eigen credit card kan geconfigureerd worden als ‘sleutel’ voor je deur.

smartphone: Sleutelbos met keytag vergeten? Portefeuille vergeten? Dan heb je wellicht nog je smartphone bij je… Met de ISEO Argo app open je vanop afstand je deur. Met de ‘Guest’ functie kan een gast vanop afstand eveneens toegang vragen.

Hoe veilig is dit systeem?

In tegenstelling tot een mechanische cilinder en een klassieke sleutel is deze manier van toegangscontrole heel wat veiliger. Wanneer je een klassieke sleutel verliest, heb je geen controle over wat er met je sleutel gebeurt. Iemand met slechte bedoelingen kan nog steeds je woning betreden, tenzij je de cilinder laat vervangen. Bij een elektronische toegangscontrole systeem is dit probleem van de baan. Je hoeft geen dure investering te doen in een nieuwe cilinder, telkens iemand een sleutel verliest. Van zodra het duidelijk is dat iemand een key tag of user card verloren heeft, blokkeer je vanop je smartphone de gebruiker die gekoppeld is aan de key tag of user card. De kostprijs van een nieuwe key tag of user card is slechts een fractie van de investering in een nieuwe cilinder.

Heb je hierover vragen? Contacteer ons om een afspraak te maken. Wij hebben de juiste oplossing voor al je vragen i.v.m. de beveiliging van je woning of kantoor.

Euroblok Security: your world safely locked

Euroblokdeuren heeft jarenlange ervaring op het vlak van veiligheidsdeuren, brandwerende deuren en inbraakwerende deuren. Voor een gepantserde deur met stijl ben je bij ons op het juiste adres. Advies nodig? Wellicht hebben we ook voor u de juiste oplossing. Wij maken er werk van.