Op het vlak van woningbeveiliging zijn er tal van mogelijkheden waar iedereen spontaan aan denkt. Veiligheidsdeuren, alarmsystemen, anti-inbraaksloten en cilinders, … Alles kan. Wat dacht je ervan om nu ook je woning te beveiligen vanop je smartphone?

Iseo Libra Smart: De slimme veiligheidssleutel die je zelf installeert

ISEO Libra Smart is een elektronische cilinder die je zelf kan installeren op een bestaande deur. Het enige wat je nog moet doen is de ISEO Libra Smart app downloaden op je smartphone en met enkele swipes en klikken heb je je eigen toegangscontrole systeem in je binnenzak zitten.

Hoe werkt zo’n elektronische cilinder?

Dit is heel eenvoudig. Een elektronische cilinder vervangt de klassieke mechanische cilinder. Om je deur te openen met een mechanische cilinder, heb je een sleutel nodig. Om je deur te openen met een elektronische cilinder is je smartphone de sleutel. En wat als ik mijn smartphone niet bij me heb?, hoor ik je luidop denken. Wel, dan nog kan je je deur probleemloos openen. Een slimme deur kan je evengoed openen met een smartcard die dezelfde afmetingen van je bankkaart heeft en in je portefeuille past. Ook daarvoor is er een oplossing. Zelfs met één van je bankkaarten die uitgerust is met een chip, kan je een slimme deur bedienen. Je hoeft dus geen bijkomende kaart of sleutel meer te hebben.

Een elektronische cilinder + Euroblok veiligheidsdeur = 100% veilig op stap

De combinatie van een Euroblok veiligheidsdeur en een ISEO Libra Smart elektronische cilinder is een garantie op een veiliger en geruster leven.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Laat het ons weten. We zijn er om ze te antwoorden. Euroblokdeuren heeft jarenlange ervaring op het vlak van inbraakwerende veiligheidsdeuren. Voor een gepantserde deur met stijl ben je bij ons aan het juiste adres. Advies nodig? Wellicht hebben we ook voor jou de juiste oplossing. Wij maken er werk van.