Kan ik mijn veiligheidsdeur van buitenaf openen wanneer er aan de binnenkant een sleutel op zit?

Om deze situatie te vermijden biedt Euroblok veiligheidscilinders aan met nood- en gevarenfunctie. Dit wil zeggen dat wanneer er aan de binnenzijde van de deur een sleutel in het slot zit ( zelfs al is de deur volledig op slot gedraaid), kan men ten allen tijde met een andere sleutel de deur langs buiten openen. Je kan dus tegelijkertijd binnen en buiten met een sleutel de deur bedienen. Dit kan uiteraard enkel met 1 van de bijgeleverde gecodeerde sleutels…

Een andere mogelijkheid die EUROBLOK aanbiedt is om de veiligheidscilinder aan de binnenzijde te voorzien van een draaiknop. Op deze manier heb je langs de binnenzijde geen sleutel nodig en kan je dus steeds binnen ( met de juiste sleutel).

Indien alle sleutels zich binnen in het appartement of woning bevinden, kan men dmv het eigendomscertificaat 1 of meerdere extra sleutels bijbestellen. Daarom raadt EUROBLOK aan om dit certificaat niet in het desbetreffende appartement of woning te leggen.

Euroblokdeuren heeft jarenlange ervaring op het vlak van veiligheidsdeurenbrandwerende deuren en inbraakwerende deuren. Voor een gepantserde deur met stijl bent u bij ons op het juiste adres.

Advies nodig? Wellicht hebben we ook voor u de juiste oplossing. Wij maken er werk van.