Met deze tools vertrek je veilig op reis

Ben je op reis vertrokken of ben je dat heel binnenkort van plan? Euroblok heeft enkele tools voor jou getest . Hiermee vertrek je gegarandeerd veilig op reis. Dit heb je nodig:

Je smartphone + IP camera + elektronische cilinder = 100% gerust op vakantie

Een smartphone, een IP camera en een elektronische cilinder. De laatste kan je – mits enige handigheid – zelf inbouwen in je bestaande deur. Ben je op zoek naar een veiligheidsdeur? Dan leveren wij jou een RF30 veiligheidsdeur met ingebouwde ISEO Libra Smart elektronische cilinder.

IP Camera

Een IP camera is een videocamera die videobeelden registreert van je woning en deze opslaat om nadien te kunnen bekijken. Er zijn hiervan verschillende types in de handel. Een ideale IP camera heeft bewegingsdetectie en slaat enkel beelden op wanneer er daadwerkelijk iets of iemand in de buurt van je woning komt. De videobeelden worden op een SD kaart opgeslagen of op een zgn. netwerk video recorder. Sommige modellen werken in combinatie met je smartphone en slaan de video op in de cloud. We kunnen zelfs intelligente deurbellen aanbieden waarvan de video camera wordt geactiveerd van zodra er iemand aanbelt. Zelfs als er niet meteen wordt aangebeld, maar er toch beweging is in het gezichtsveld van de camera, dan worden de beelden ook opgenomen. Wil je daarenboven  via je smartphone altijd en overal op de hoogte gehouden worden van de passage in de buurt van je huis? Ook dat kan! Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze experten.

Een elektronische cilinder

Met een elektronische cilinder en je smartphone heb je de volledige toegangscontrole tot je woning en de plaatsen in je woning – letterlijk – in je binnenzak zitten. Je bepaalt zelf wie en op welk moment je woning mag betreden. Wij hebben o.a. de ISEO Libra Smart in ons gamma. Deze elektronische cilinder past op een bestaande deur en vervangt de mechanische cilinder. Vraag hier meer informatie. Als je van plan bent om een veiligheidsdeur te laten installeren is dit een zeer interessante optie voor wie zijn woning of kantoor optimaal wenst te beveiligen.

Vragen? Onze experten staan je graag te woord. Neem contact op zodat we samen met jou kunnen bekijken hoe we je het best kunnen helpen om je woning veiliger te maken.