Er zijn tal van mogelijkheden om je appartement te beveiligen. Onze veiligheidsdeuren behoren tot de beste kwaliteit op de markt.

Wat dacht je ervan om de toegang tot je appartement voortaan ook elektronisch te beveiligen. En dit zonder wifi…

Salto elektronische toegangscontrole: Draadloze toegangscontrole zonder sleutel

Salto is een elektronische cilinder die 100% compatibel is met een Euroblok veiligheidsdeur. Het enige wat je nog hoeft te doen is de SALTO app downloaden op je smartphone en binnen een mum van tijd heb je je eigen elektronisch toegangscontrolesysteem op je smartphone.

Hoe werkt zo’n elektronische cilinder?

Dit is heel eenvoudig. Een elektronische cilinder vervangt de klassieke mechanische cilinder. Om je deur te openen met een mechanische cilinder, heb je een sleutel nodig. Om je deur te openen met een elektronische cilinder is je smartphone de sleutel of kan je gebruik maken van een toegangsbadge. Het zijn deze toegangsbadges en kaarten die communiceren met alle deuren in je woning die voorzien zijn van een SALTO elektronische cilinder. Alle geüpdatete toegangsrechten worden met slimme lees- en schrijf technologie “verspreid” onder alle toegangslezers op de sloten in je woning. Op die manier weet je op elk moment van de dag wie er je woning betreedt en op welk tijdstip van de dag.

Een SALTO elektronische cilinder + Euroblok veiligheidsdeur = 100% veilig op stap

De combinatie van een Euroblok veiligheidsdeur en een SALTO elektronische cilinder is een garantie op een veiliger en geruster leven.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Laat het ons weten. We zijn er om ze te antwoorden. Euroblokdeuren heeft jarenlange ervaring op het vlak van inbraakwerende veiligheidsdeuren. Voor een gepantserde deur met stijl ben je bij ons aan het juiste adres. Advies nodig? Wellicht hebben we ook voor jou de juiste oplossing. Wij maken er werk van.