Wat kost een veiligheidsdeur of inbraakwerende deur?

De vraag die we ons beter stellen is: Wat kost een inbraak mij? Het is beter om de waarde van uw inboedel als uitgangspunt te nemen i.p.v. op zoek te gaan naar de goedkoopste oplossing om uw woning te beveiligen. Niet elke beveiligde deur is een veiligheidsdeur. (zie ons artikel hierover) afwegen tegenover de kostprijs van de beveiliging. Weet echter wel dat een gemiddelde inbraak in een woning al snel zo’n € 3.000 – 5.000 euro aan verlies teweeg brengt. De meeste mensen gaan slechts over tot betere beveiliging na een inbraak. De beveiligingskost komt dan nog eens bovenop de financiële kater na een inbraak. Is het dan toch niet beter eerst te handelen?

Euroblokdeuren biedt zijn klanten een ruime waaier aan modellen en afwerkingsmogelijkheden. Voor appartementen hebben wij standaardafmetingen, maar kan ook op maat. Buitendeuren worden steeds volledig op maat en naar wens van de klant uitgewerkt. Elke deur, elke situatie is anders…het is dus onmogelijk om zo te zeggen wat een gepantserde deur kost zonder ter plaatse te zijn geweest.

Euroblokdeuren heeft jarenlange ervaring op het vlak van veiligheidsdeuren. Voor een gepantserde deur met stijl bent u bij ons op het juiste adres. Advies nodig? Wellicht hebben we ook voor u de juiste oplossing. Wij maken er werk van.